Alege tipul evenimentului

Social

Corporate

Petrecere
Când are loc evenimentul tău?
Evenimentul durează mai mult de 1 zi
Numărul de invitați
pasul următor: datele tale
Numele tău
Date de contact
Detalii suplimentare
evenimentul tău
la Sergiana Center
Ai selectat , cu de invitați, pe data de .
Trimite cererea

Copiii noştri merită mai mult! – e un gând care ne vine în minte mult prea des în România de azi. Iar atunci când vorbim despre copii bolnavi, aceste cuvinte capătă dimensiuni dramatice. Se întâmplă de mult prea multe ori ca lucrurile să poată continua aşa. Sergiana se alătură celor care acţionează ca să depăşim această situaţie.

În Făgăraş, secţia de pediatrie a spitalului municipal se mută în alt sector renovat al spitalului. Fondurile necesare renovării sunt asigurate de primărie. Din păcate, buzunarul public nu are bani şi pentru dotarea secţiei de pediatrie. Închipuiţi-vă cum ar fi ca noile spaţii să nu poată fi folosite pentru că nu vor fi utilate, sau că pentru a fi folosite vor fi dotate cu aceleaşi echipamente vechi, dintre care cele mai multe sunt de nefolosit! Aşa ceva nu trebuie să se întâmple. Pornind de la acest lucru, Sergiana vă propune să începem altfel sezonul sărbătorilor de iarnă. Pe 30 noiembrie, sub semnul Sfântului Andrei şi în ajunul Zilei Naţionale, la Sergiana Center organizăm un Bal Caritabil al cărui unic scop este strângerea de fonduri pentru dotarea secţiei de pediatrie a spitalului din Făgăraş. E unul dintre modurile speciale în care vrem să sărbătorim 25 de Ani de Sergiana: printr-o faptă bună, alături de oameni care nu stau deoparte.

Colaborăm cu organizaţii şi instituţii care sprijină cauza secţiei de pediatrie. Administraţia locală şi specialiştii care au întocmit proiectul tehnic ne-au pus la dispoziţie materiale de prezentare, inclusiv lista cu dotările necesare spitalului. Aici găsiţi toate informaţiile despre proiect.

 

Sperăm că vom aduna în jurul nostru cât mai mulţi oameni care vor să ajute. Iar oameni înseamnă atât persoane fizice, cât şi companii. Pentru cei care ezită şi se gândesc că nu pot avea o contribuţie semnificativă, le spunem că orice ajutor este un pas spre atingerea scopului. Lor, dar şi celor care vor să ajute şi nu ştiu cum să înceapă, le propunem să urmărească linkurile de mai jos. Veţi constata că am delimitat 3 posibilităţi: