Alege tipul evenimentului

Social

Corporate

Petrecere
Când are loc evenimentul tău?
Evenimentul durează mai mult de 1 zi
Numărul de invitați
pasul următor: datele tale
Numele tău
Date de contact
Detalii suplimentare
evenimentul tău
la Sergiana Center
Ai selectat , cu de invitați, pe data de .
Trimite cererea

Evenimente corporate

Conferinţe, cocktail, prezentări de produs, expoziţii

SERGIANA CENTER, cu cele două saloane îmbogăţite prin amenajări şi dotări, împrumută stil şi caracter oricărei petreceri transformând-o într-un eveniment special.

În acelaşi timp, ofertele noastre sunt recunoscute datorită produselor şi serviciilor de calitate, acestea  fiind de fiecare dată argumentele care-i fac pe oaspeţi să se simtă bine.

Pe de altă parte, configuraţia saloanelor şi a spaţiilor auxiliare, alături de dotări, fac din Sergiana Center locul potrivit pentru organizarea oricărui eveniment din categoria business.

Pachetul de servicii şi facilităţile oferite sunt întotdeauna modelate pornind de la solicitările clienţilor, fie ei beneficiari direcţi sau organizatori de evenimente.  În aceste condiţii, oferta SERGIANA CENTER devine greu de egalat.

configurează-ți evenimentul

Beneficiezi gratuit de

Consultanță

De la aranjamentul perfect până la facilitătile disponibile pentru conferința ta în Brașov  - echipa noastră de experți are soluții pregătite pentru orice întrebare și te ghidează în orice moment.

Servicii de catering

Servicii complete de catering, cu meniuri savuroase din ingredientele locale marca Sergiana Poiana Mărului.

Soluții optime de amenajare

Experții noștri sunt pregătiți să te întâlnească și să găsească sala de conferințe în Brașov ideală pentru evenimentul tău de companie.

Personal calificat

Personal dedicat evenimentului tău, atât în sală cât și auxiliar. Fără plată suplimentară, dar la standardele pe care ținem să le respectăm întotdeauna.

Dotări tehnice

Videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipchart, o consolă de amplificare cu microfon și pupitru - toate vă stau la dispoziție.

Internet Wireless

Internet gratuit cu trafic nelimitat, în incinta complexului Sergiana Center.

Avem salonul potrivit pentru evenimentul tău!

Planifică-ți evenimentul!

Orice sală de conferință se poate configura în funcție de numărul invitaților și este dotată cu: internet WiFi de mare viteză, video proiector, ecran pentru proiecții, flip chart. Ideale pentru întâlniri de afaceri, training-uri, seminarii, cursuri, conferinţe, prezentări, proiecţii video.