Alege tipul evenimentului

Social

Corporate

Petrecere
Când are loc evenimentul tău?
Evenimentul durează mai mult de 1 zi
Numărul de invitați
pasul următor: datele tale
Numele tău
Date de contact
Detalii suplimentare
evenimentul tău
la Sergiana Center
Ai selectat , cu de invitați, pe data de .
Trimite cererea

Petreceri

Banchete, majorate, reuniuni, zile de naştere, petreceri pentru copii și botezuri

Buna dispoziție, ambianța impresionantă și ringul de dans spațios, fac să strălucească petrecerile de orice tip. Toate acestea le găsești în sălile de evenimente Sergiana Center din Brașov, decorate cu stil, unde meniurile sunt savuroase cu ingrediente locale marca Sergiana – alături de o echipa de organizatori profesioniști care își oferă servicii de calitate și personalizate

configurează-ți evenimentul

Beneficiezi gratuit de:

Consultanță

De la meniu și lista de băuturi, până la facilitătile disponibile  - echipa noastră de experți are soluții pregătite pentru orice întrebare și te ghidează în orice moment.

Degustarea meniului

Meniuri de botez în Brașov sau de aniversare, cu zeci de rețete savuroase și preparate din ingrediente locale marca Sergiana Poiana Mărului. Le poți degusta, sub forma unui bufet, cu o lună înainte de data evenimentului tău.

Personal calificat

Personal dedicat evenimentului tău, atât în sală cât și auxiliar. Fără plată suplimentară, dar la standardele pe care ținem să le respectăm întotdeauna.

Accesorii

O selecție de accesorii de botez. Modele în diferite variante cromatice pentru fețele de masă și huse pentru scaune. Le găsiți în show room-ul nostru de la parter.

Numerotarea meselor

Indicatoare cu numerotarea meselor astfel încât invitații află rapid la ce masă vor sta.

Decoratiuni festive

Cutie pentru dar. Vaze Martini pentru mesele invitaților.. Suporturi în tendințe pentru aranjamente florare. Oglinzi și platouri pentru bufetul de fructe.

Dotări tehnice

Lumini arhitecturale. Fum greu.

Camere de odihnă

Dotate cu dormitor și grup sanitar propriu cu cabină de duș, aceste camere din incinta complexului vă sunt oferite în funcție de disponibilitate.

Internet Wireless

Internet gratuit cu trafic nelimitat, în incinta complexului Sergiana Center.

Avem salonul potrivit pentru petrecerea ta!

Stabilește-ți petrecerea!

Bine de știut: în saloanele noastre amenajăm spații pentru distracția copiilor cu căsuţă de poveşti, mobilier adecvat și jucării gonflabile.