Alege tipul evenimentului

Social

Corporate

Petrecere
Când are loc evenimentul tău?
Evenimentul durează mai mult de 1 zi
Numărul de invitați
pasul următor: datele tale
Numele tău
Date de contact
Detalii suplimentare
evenimentul tău
la Sergiana Center
Ai selectat , cu de invitați, pe data de .
Trimite cererea

nunți

Darurile vin odată cu nunta. Pentru clipe fermecătoare în stil clasic noi ți-am pregătit: săli de nunți în Brașov, experți în organizarea nunților de care să-ți aduci aminte mereu și soluții care te surprind. În centrul orașului, Sergiana Center oferă 2 saloane în cromatici cochete.

 

configurează-ți evenimentul

Beneficiezi gratuit de:

consultanță

De la meniu și lista de băuturi, până la facilitătile disponibile  - echipa noastră de experți are soluții pregătite pentru orice întrebare și te ghidează în orice moment.

personal calificat

Personal dedicat evenimentului tău, atât în sală cât și auxiliar. Fără plată suplimentară, dar la standardele pe care ținem să le respectăm întotdeauna.

Decorațiuni festive

Cutie pentru darul mirilor. Vaze Martini pentru mesele invitaților. Vaze pentru buchetul miresei și al nașei. Suporturi în tendințe pentru aranjamente florale. Oglinzi și platouri pentru bufetul de fructe.

accesorii

O selecție de accesorii de nuntă: artificii de tort, meniuri de nuntă dar și modele în variante cromatice diferite pentru fețele de masă.

cameră de odihnă

Dotate cu dormitor și grup sanitar propriu cu cabină de duș, aceste camere din incinta complexului vă sunt oferite în funcție de disponibilitate.

Dotări tehnice

Lumini arhitecturale. Fum greu.

numerotarea meselor

Indicatoare prietenoase cu numerotarea meselor astfel încât invitații tăi află rapid la ce masă vor sta.

internet wireless

Internet gratuit cu trafic nelimitat, în incinta complexului Sergiana Center.

degustarea meniului

Zeci de rețete savuroase. Sute de preparate din ingrediente locale de la fermele marca Sergiana. Le poți degusta, sub forma unui bufet, cu o lună înainte de data evenimentului tău.

Programează-ți nunta!

Mizează pe priceperea şi pe onestitatea consultanţilor noştri. Alege accesorii cuceritoare, decorațiuni cu stil, dar și zeci de rețete din care te poți inspira pentru meniul perfect.